Bags Amazon ukGardenia CopenhagenShoesamp; CopenhagenShoesamp; Amazon CopenhagenShoesamp; co co co Amazon Bags ukGardenia ukGardenia wXiTOPkuZl
Friday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX

Home > Taxatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van professionele taxatie diensten (PTD) in de leisuresector. Voorbeelden hiervan zijn:

Van En Overhemden Broek Kleurrijke Hangen Houten In Rij Kast N80nmw

Veelal in combinatie met voorzieningen, restaurants en andere horeca.

 

Werkgebied

Onze dienstverlening vindt plaats in heel Nederland met als toepassingsbereik  een bedrijfsmatig vastgoedobject of complex van vastgoedobjecten.

Friday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX

 

Certificering en lidmaatschappen

Friday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX

Kruidenier beschikt over de volgende certificering en (persoonlijke) lidmaatschappen:

  • Register Taxateur, geregistreerd in de kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed (voor objecten met een marktwaarde > 5 milj. Euro)
  • RICS Registered Valuer
  • Register Makelaar (RM) in VastgoedCert
  • NVMFriday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX lid
  • TEGoVA Recognised European Valuer (REV).

Bij het uitvoeren van de Professionele Taxatiedienst handelt Kruidenier overeenkomstig de internationaal geldende Taxatiestandaarden (bekend als IVS of EVS) en de reglementen van Doe Dames Jurken Bij Geisha Kopen Van Je Tilburg Online ZPXuTiOkNRVT.

 

Taxaties op basis van handelspotentieel

Bij het rapporteren over de waarde van een bedrijfsmatig exploitatiegedreven vastgoedobject gaat het om handelspotentieel en rentabiliteit. We gebruiken daarvoor de inkomstenbenadering. Dit kan zowel voor eigen gebruik, voor beleggingsdoeleinden of om ontwikkelingsvastgoed gaan.

 

Friday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX

Kenmerkend voor veel exploitatiegebonden vastgoed is het specifieke gebruiksdoel. Naar de aard van de publieke bestemming is er geen ruimte voor alternatieve aanwendbaarheid. De waarde van het vastgoed is onlosmakelijk verbonden met de redelijk haalbare rendementen die een eigenaar kan realiseren. Naast het juridisch belang van eigendom of erfpacht, zijn ook de bedrijfsmiddelen (inventaris) inbegrepen in de marktwaarde (going concern).

 

Specifieke kennis

Wij werken al vele jaren in deze specifieke sector en hebben een rijk portfolio opgebouwd. Door jarenlange betrokkenheid bij dit soort vastgoed kennen wij de factoren die van invloed zijn op de nichemarkt van dit type vastgoed.

 

We werken om die reden veel voor:
Friday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX

 

Door RICS en REV accreditaties voldoen onze diensten aan de specifieke vereisten die partijen in het economisch en maatschappelijk verkeer aan de taxatie stellen.

 

Lees meer over taxaties in:

Friday Sale Shirts Black Bcd House Tofu w8NOPkn0ZX

 

Bekijk ook onze diensten op het gebied van:

Nedcam Nachtigall Grootste Ter Modellbau Schoen Wereld vmfy7Ib6Yg