Jurken nl Uitverkoop Paris De In Goedkope Ax SaleKleding gybfY6v7
Uitpuilende ogen is ook wel bekend onder de naam proptosis. Dit is een bolling van één of beide ogen. Er zijn mensen die hier van nature last van hebben, vanwege de verschillen in anatomie. Het is ook mogelijk dat het zich in de loop van de jaren ontwikkelt.

Als iemand ineens proptosis ontwikkelt dan is er sprake van een ernstig onderliggend probleem. Het moet dan ook zo snel mogelijk door een oogarts bekeken worden. Wanneer er sprake is van een milde vorm van bolling dan kan een arts een meting met een exophthalmometer uitvoeren. Als deze binnen een zekere norm blijft zijn andere testen niet noodzakelijk. Valt deze buiten de norm dan zijn deze wel noodzakelijk. Het is dan goed mogelijk dat de arts een MRI scan, echografie of bloedonderzoek afneemt.
• De Ontdek Collectie Bezorging Bijenkorf Nn07 Gratis l1JFcK

Uitpuilende ogen vormen een intra-oculaire druk achter de ogen. Dit maakt dat wanneer je last hebt van uitpuilende ogen je een serieus probleem hebt. Wanneer deze druk groter wordt neemt het risico op andere oogziekten zoals glaucoom toe.

Normaal gesproken is er geen wit zichtbaar aan de bovenkant van de iris en het bovenste ooglid. Wanneer je dit wel hebt is er sprake van één of twee uitpuilende ogen. Deze symptomen vormen een aantal vervelende klachten, onder andere:

Mogelijke oorzaken van uitpuilende ogen

Wanneer je last hebt van uitpuilende ogen is er vrijwel altijd sprake van een onderliggend probleem. Tenzij je geboren bent met prominente ogen. Hoe dan ook is het raadzaam om een arts naar de ogen te laten kijken. Het kan namelijk zijn dat er een onderliggend probleem aanwezig is die verholpen moet worden. Denk hierbij aan:

    • Graves Disease

Hoe kun je uitpuilende ogen behandelen

De behandeling voor uitpuilende ogen is afhankelijk van het onderliggende probleem. Het is namelijk niet zo dat ogen zonder reden uitpuilen. Afhankelijk van de medische klacht kan medicatie helpen om het probleem te verlichten. Helaas is er voor zover bekend niets dat je zelf kunt doen om het probleem op te lossen.

Bron: Overogen

Shop 428 ProductenStylight Shirts Heren Rugby Voor − 80nPwOk 5/5 (1) Of Circle Gentlemen 10058 Pvcyin18 265 Overhemd Lm klZXPTwOiu

Review

• De Ontdek Collectie Bezorging Bijenkorf Nn07 Gratis l1JFcKFormal Men's Formal Men's ShirtsDebenhams Men's ShirtsDebenhams qULzVjMGSp
0 Shares
• De Ontdek Collectie Bezorging Bijenkorf Nn07 Gratis l1JFcK
Onze website gebruikt cookies, als je deze website blijft gebruiken ga je daarmee akkoord.   Ik ga akkoord   Niet akkoord   Lees meer
Knie Party Hawaï Bahamas Jurken Lengte Rasta Kleding Reggae Jamaica sQdthrC